Welcome to the world where blood is falling from the sky in the form of rain |
|
| One love, one heart, one destiny | |
| |
Autorius | Pranešimas |
---|
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:22 pm | |
| Man patinka tie, kurie ateina su pasiūlymais ir žino ko nori. Lavv. Reikškitės. |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:23 pm | |
| draugai, meilės, giminės? :* |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:24 pm | |
| |
| | | Alessia Vera Desario
pranešimų skaičius : 319 ♥ : 5
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:24 pm | |
| iš ko? |
| | | Svečias Svečias
| | | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:28 pm | |
| Robyn, imam draugus gal?:) Blake, žinoma. Kuo norėsi? Selena, simpatijos/ meilės/ draugai?:) Sarah, draugai meibe? |
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:29 pm | |
| nesikuklinsiu aš, tai gal meilės, jei tau tinka? ;D |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:30 pm | |
| Žinoma, kad tinka Kokio rimtumo imsim ir ar kažką ilgo mąstysim ar trumpai užteks? |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:31 pm | |
| draugai/giminės/meilės/simpatijos/sugulovai/ex'ai/priešai? |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:32 pm | |
| Vardan mano didelės meilės GG, maišom priešus su sugulovais gal?:* |
| | | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:34 pm | |
| - Francisco Lachowski rašo:
- Vardan mano didelės meilės GG, maišom priešus su sugulovais gal?:*
maišom!! |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:36 pm | |
| Selena, tai tu numesk sąrašiuką, o aš jau išsirinksiu :> Blake, kursim ką nors ar ne? |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:41 pm | |
| |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:42 pm | |
- Selena, tai tu numesk sąrašiuką, o aš jau išsirinksiu :>
Blake, kursim ką nors ar ne? jei turi minčių ^.^ |
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:50 pm | |
- Selena, tai tu numesk sąrašiuką, o aš jau išsirinksiu :>
Blake, kursim ką nors ar ne? daugiau nei draugai/simpatija/žmogus, kuriam jaučiu šiltus jausmus/mergina, nuo kurios linksta kojos/mergina, kurią privalai suvilioti/geidžiamiausias objektas/merginos idealas/slaptas romanas/neįpareigojantys santykiai/tebemylima ex/sena neišblėsusi meilė/pirmas kartas su/pirmoji meilė/tebemylima ex/beprotiškai įsimylėję/mergina, kuri varo iš proto/sugulovai/vienos nakties nuotykis, peraugęs į šiltesnius jausmus? ;D |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:54 pm | |
| Leigh, imam gimines ar maišom simpatijas su priešais?:) Blake, nelabai. Gal paliekam?:* Selena, mergina, kurią privalai suvilioti/ Mergina, kuri varo iš proto/ sugulovai/ pirmas kartas/ tebemylima ex? Sunku išsirinkti |
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:55 pm | |
| imam antrą tą, arba trečią...nežinau, neišsirenku ir aš :( |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 1:57 pm | |
| |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 2:00 pm | |
| Sunku išsirinkti. Galbūt bandom imt kokias gimines ir kažką įdomesnio sugalvoti? :) |
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 2:03 pm | |
- Tai jungiam gal?:D
sugulovai, kurie varo vienas kitą iš proto? ;DD |
| | | Allegra Sol Delacorte love me or hate me I will still run away to another galaxy
pranešimų skaičius : 416 ♥ : 13 age : 31
| | | | Titus Caiden Delacroix my thoughts are stars i cannot fathom into constellations
pranešimų skaičius : 429 ♥ : 8 age : 34 location : beverly hills
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 2:22 pm | |
| būkim geriausi draugai nuo mokyklos laikų, seną, slaptą meilę vienas kitam kartu skandinantys tekilos stikliukuose?:D* |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 2:41 pm | |
| Leighton, gerai, tik kažkaip minčių visai neturiu...:( Selena, Būtent. Kodėl gi ne? :> Edy, draugai/ priešai/ simpatijos? Vanessa, o, va, šauniai sugalvota. Nereikėjo net cackintis (:D). Paliksim ar dar plėsim? |
| | | Titus Caiden Delacroix my thoughts are stars i cannot fathom into constellations
pranešimų skaičius : 429 ♥ : 8 age : 34 location : beverly hills
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny Tr. 04 23, 2014 2:42 pm | |
| jeigu pageidauji, kad išplėsčiau, tai žiiinoma galiu |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: One love, one heart, one destiny | |
| |
| | | | One love, one heart, one destiny | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|